Fietsroutes vanuit Nispen
Heerlijck fietsen door de natuur, dat kan met de fietsroutes die rondom de Heerlijckheijd Nispen zijn uitgezet. Er zijn vijf fietsroutes van 26 tot 65 km, makkelijk te selecteren op lengte van de fietstocht. Veel fietsplezier!

Cijfers in groene cirkels vermelden het nummer van het fietsknooppunt dat je moet volgen (behalve bij route 12).

8. 4x De grens over

8. 4x De Grens Over

Lengte 26 km. Je gaat viermaal de grens tussen Nederland en België over en rijdt door mooi bosgebied en een schitterend beekdal. Het mooie en goed te volgen route die gebruik maakt van fietsknooppunten.
> Bekijk 4x De Grens Over

09 Strontpaalroute

9. Strontpaalroute

Lengte 30 km. Tijdens deze fietsroute kom je langs de legendarische Strontpaal. Een hulpgrenspaal met historie. Op die plaats werd in 1916 smokkelaar Geert Schrauwen, alias Klaveren Vrouwke, doodgeschoten.
> Bekijk Strontpaalroute

10. Natuurroute

10. Natuurroute

Lengte 38 km. Al fietsend kom je afwisselend door Nederland en België. Van Nispen naar Essen en via Rucphen en Roosendaal langs turfvaart, door natuurschoon van bossen, heide en vennen.
> Bekijk Natuurroute

11. Bocht van Bath-route

11. Bocht van Bath-route

 

Lengte 65 km. Een pittige fietstocht die via België en de Brabantse Wal in Zeeland uitkomt. Na het mooie uitzicht op de Westerschelde keert je via de mooie natuur van het Markiezaatsmeer weer terug naar Nispen.
> Bekijk Bocht van Bath-route

12. Langs Turfvaarten, Vennen en Venen

12. Langs Turfvaarten, Vennen en Venen

Lengte 50 km. Bewerking van de cultuurhistorische fietsroute van de Roosendaalse Heemkundekring. Deze fietsroute met het thema TURF laat de bloeiperiode van de tijd van turfwinning herleven en leidt door een prachtig afwisselend landschap.
> Bekijk route Langs Turfvaarten, Vennen en Venen