Wandelingen door de Heerlijckheijd Nispen

[column col=”2/3″ ]dHN Bankjesroutes rondom Nispen[/column]
[column col=”1/3″ last=”true” ]Op markante en rustige plekken in en rond de Heerlijckheijd Nispen zijn houten banken (gemaakt door vrijwilligers) en andere zitelementen, zoals kruiwagens en betonnen poefen geplaatst. Een houtzaagsculptuurmiddag leverde twee prachtige banken op: de Aop op het Kerkplein en de Uil bij het Wielewaalbosje. Door de houten banken met elkaar te verbinden, ontstonden uiteindelijk drie wandelroutes. Veel wandelplezier![/column]

[column col=”1/3″ ]

Oranje route
1. Oranje route: langs bloempaden en turfvaarten

Lengte 4 of 8 km. Geen horeca onderweg. Een leuke wandeling door het agrarisch landschap van Nispen. Je komt onderweg nog sporen van de turfvaart in dit gebied tegen.
> Bekijk Oranje Route[/column]

[column col=”1/3″ ]

2. Roze Route: knotwilgen in het Beekdal
2. Roze Route: knotwilgen in het Beekdal

Lengte 11,7 of 11,8 km. Bij langere route horeca onderweg. Beleef al wandelend het typische coulisselandschap van het Molenbeekdal met zijn knotwilgen en een nieuw stukje natuur ten oosten van Nispen.
> Bekijk Roze Route[/column]
[column col=”1/3″ last=”true” ]

3. Paarse Route: Nispense paden met Wouwse streken
3. Paarse Route: Nispense paden met Wouwse streken

Lengte 4,6 of 8,7 km. Geen horeca onderweg.  Een wandeling met mooie vergezichten die deels over grondgebied van het dorp Wouw gaat en die deels langs de Belgische grens loopt (langere route).
> Bekijk Paarse Route

[/column]