Bakkerij Suykerbuyk

Dé ambachtelijke warme bakker van Nispen en omstreken bakt iedere dag heerlijk ovenvers brood en andere lekkernijen én natuurlijk het enige echte Nispens worstenbroodje. De bakkerij bestaat meer dan 80 jaar; inmiddels runnen de derde en vierde generatie, Mon en Lieve Suykerbuyk met hun zonen Stef en Toon, vandaag de dag het bedrijf met hun zonen Stef en Toon. Terwijl zijn opa het brood nog met de fiets bezorgde en zijn oma het bakkerswinkeltje runde, hebben Mon en zijn vrouw hun bakkerij in de laatste 10 jaar flink gemoderniseerd en geautomatiseerd. Er is een nieuwe schiet-oven gekomen, waardoor de bakcapaciteit is verdubbeld en de winkel is vernieuwd en vergroot. Hygiëne staat bij de bakkers Suykerbuyk centraal. Zij werken volgens de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij en zijn in het trotse bezit van het HACCP certificaat. Het assortiment bestaat uit groot brood, klein brood en banket. En verder bakt Suykerbuyk op ambachtelijke wijze diverse specialiteiten. De bekendste daarvan is het worstenbroodje, dat wordt al sinds de oprichting in 1930 volgens een geheim recept gemaakt met de beste grondstoffen. Daarnaast maken de bakkers het hele jaar vers overheerlijke speculaas en lekkere vlaaien in diverse smaken. Speciaal streekproduct van de Nispense bakkers: Drie Heerlijckheden in één blik, mini-speculaasjes, suykerbuykjes en het unieke grenspaaltje.

Dorpsstraat 64 4709 AD Nispen 0165-365246
info@bakkerij-suykerbuyk.nl www.bakkerij-suykerbuyk.nl